Om oss

SVEDHOLM DESIGN AB

Vi designar och tillverkar möbler och inredning för offentlig miljö. I arbetet med våra produkter använder vi oss av stringenta, hållbara material som glas och metall. Resultatet blir produkter som är skarpa och tidlösa – precis som rum och miljöer ska vara för att leva länge.

VÅRT ARBETSSÄTT

Svedholm Design arbetar nära dig som beställare, från idé till leverans. Vår samlade kompetens och få leverantörer ger ett smidigt, tryggt och flexibelt samarbete, där produkter och lösningar utvecklas och anpassas helt utifrån dina behov. Har vi inte det du söker skapar vi gärna en produkt unik för ditt projekt. Vi finns med som stöd genom hela processen, och du får inredning precis som du vill ha den.

DIG

Du är troligtvis arkitekt, fastighetsägare eller annan drivande kraft i ett offentligt inredningsprojekt. Men det vi helt säkert vet, är att du har höga krav. Kvalitet är vår nyckel till framgång och vi levererar endast genomtänkta och hållbara lösningar. Vi samarbetar med ett fåtal underleverantörer och kvalitetssäkrar i varje led. Vårt ansvar bidrar till bra och långsiktiga relationer.

Välkommen att höra av dig till oss!

Svedholm Design AB grundades av Jan Svedholm år 1993. Kärnan i företaget utgörs av specialistkompetens och kvalitetssäkring. Alla på företaget har gedigen kunskap om möbeldesign och inredning.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och se våra kommande nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Se tidigare nyhetsbrev

Se arkiv

Stäng arkiv